Brasserie ’t Binnenhofje


Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw familiebijeenkomst, verjaardag of een andere feest in Oosterhout? Dan bent u bij Brasserie ’t Binnenhofje op het juiste adres.

“Brasserie ’t Binnenhofje verzorgt feesten en partijen met daarin vele mogelijkheden.”

Wij maken geen gebruik van catering maar al onze gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Zo verzorgen wij heerlijke buffetten, luxe hapjes, diner gerechten en nog veel meer. Omdat Brasserie ’t Binnenhofje zich bevindt in een toren façade van de voormalige Heilig Hartkerk, zult u zich altijd in een sfeervolle en gezellige ambiance bevinden. Daarnaast beschikken wij over een groot terras met overkapping en warmtelampen zodat u ongeacht het weer altijd bij ons terecht kan. In de wintermaanden hebben we ruimte voor groepen van maximaal 30 personen en in de zomermaanden hebben we inclusief ons terras, ruimte voor 80 personen.

Omdat er bij ons vele mogelijkheden zijn en alles bespreekbaar is, willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek zodat wij uw wensen kunt bespreken. U kunt langs komen of u kunt ons even bellen. We zullen er altijd voor zorgen dat we een passende aanbod doen zodat u een onvergetelijk feest zult hebben.